Etusivu

Irina Kolomijets Kansallispukujen kulttuuriperintöä säilyttämässä Kansallispukujen kulttuuriperintöä säilyttämässä Kansallispukujen kulttuuriperintöä säilyttämässä Metsästä käsin -leirit tuovan uuden lisän kesäleirivalikoimaan Metsästä käsin -leirit tuovan uuden lisän kesäleirivalikoimaan Metsästä käsin -leirit tuovan uuden lisän kesäleirivalikoimaan Sulo ja Oiva oppivat monipuolisia taitoja Näpsässä Sulo ja Oiva oppivat monipuolisia taitoja Näpsässä Sulo ja Oiva oppivat monipuolisia taitoja Näpsässä

Onni elää käsityössä!

Tätä Taitojärjestön yhteistä slogania me elämme todeksi täällä Taito Pirkanmaalla. Järjestämme ympäri vuoden kursseja, pajoja sekä tavoitteellista käsityön opetusta lapsille ja aikuisille Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä. Jokaisessa taitokeskuksessamme toimii myös kutomo.

Toimimme Kangasalla, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdella, Virroilla ja Ylöjärvellä sekä Tampereella Epilässä, Hervannassa, Tammelassa ja Verkarannassa. Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä toimii jokaisessa toimipisteessä sekä Akaassa ja Nokialla.

Tampereen Taito Shop ja Verkarannan lankamyymälä sekä maakunnan kaupat Mäntässä, Orivedellä ja Virroilla ovat laadukkaiden tuotteiden ja käsityömateriaalien aarreaittoja.

Tavoitteemme on kehittää käsityökulttuuria tässä ajassa – kiinnostavasti ja modernisti perinteestä ammentaen. Arvomme ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys.