Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän aikuisopinnot tarjoavat sinulle ripauksen enemmän, kuin mitä itsenäinen käsityön harrastaminen on. Käsityön taiteen perusopetuksessa pääset oppimaan uusia tekniikoita ja materiaaleja, suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti, omaa luovuutta ja ideointia unohtamatta. Opetuksen tavoitteena on, että oppilas perehtyy monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin sekä soveltaa tietoja ja taitoja käsityöllisessä suunnittelu- ja valmistusprosessissa. Oppilas kokee iloa tekemällä oppimisesta sekä arvostaa omaa ja ryhmän työskentelyä. Näpsässä on tarjolla aikuisille käsityön taiteen laaja oppimäärä, jonka aikana ehtii oppia monta eri materiaalia ja keskittyä omiin suosikkeihin. Opintojen aikana myös tutustut samanhenkisiin ihmisiin, voit jopa saada ystäviä. Aikuiset oppilaamme, ”aikut”, ovat vuosien harrastamisen aikana tutustuneet toisiinsa ja osa on viihtynyt oppilaanamme jo vuosia. Näpsän aikuisryhmiä Taito Pirkanmaalla on monessa eri kunnassa.

Teimme tänäkin keväänä oppilaskyselyn ja voimme sanoa, että tutkitusti oppilaamme viihtyvät Näpsän oppilaina.

”(Näpsässä) Pääsee oppimaan kaikenlaista uutta mitä ei kotona välttämättä opettelisi.”

”Löytää itsestään myös uusia puolia.”

”Tosi kivaa ja kiinostavaa kun saa tehdä uusia juttuja.”

”Saan ammattitaitoista ja ystävällistä ohjausta ja pääsen kokeilemaan tekniikoita, joihin muuten ei olisi varaa tai joskus edes kiinnostusta ;)”

”Tapaan ja tutustuu samasta asiasta kiinnostuneisiin ihmisiin ja oppii uusia tekniikoita ja saa neuvoa omaan tekemiseen.”

”Opin uusia taitoja ja se lisää sekä luovuuttani, että henkistä hyvinvointia.”

Jos kiinnostuit, haku syksyn ryhmiin on auki toukokuun loppuun asti. Löydät ne täältä

Ensi syksynä tarjolla on monta kiinnostavaa tekniikkaa, kuten kalannahan parkkaaminen, kolmiulotteinen huovutus, keramiikka ja

Tulosta