Millainen on ekologinen vaatekaappi? Tule ottamaan siitä selvää koulutukseemme 10.2.-19.5.2023. Green Wardrobe -vastuullisen pukeutumisen koulutus kehittää, monipuolistaa ja kokoaa yhteen vastuullisen pukeutumisen ja tekstiiliympäristöjen osaamista. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen ja varhaiskasvatuksen henkilöstökoulutusta.

Osallistujille maksuton koulutus on tarkoitettu kohderyhmään kuuluville opetuksen ja ohjauksen ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita vastuullisen pukeutumisen teemasta. Osallistuminen ei edellytä ennakkoon perehtyneisyyttä aiheeseen.

Koulutukseen sisältyy käytännön opintoja parsinnan, paikkauksen ja vaatehuollon sekä uudelleenkäytön perusteisiin, tutustutaan esimerkkien kautta, miten yritykset toimivat kiertotaloudessa ja opimme pedagogisia tapoja opettaa kestävää kehitystä.

Koulutuksen järjestävät yhdessä Tampereen kesäyliopisto ja Taito Pirkanmaa, hanke on jatkoa aiemmalle nuorille suunnatulle Green Wardrobe- hankkeellemme. Voit lukea siitä lisää täältä

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu täältä

Lisätiedot:

Mikko Mattila

Projektipäällikkö
mikko.mattila@tampereenkesayliopisto.fi
050 443 3878

Nanna Nurmala
opettaja

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä
nanna.nurmala@taitopirkanmaa.fi
puh. 050 572 9850

Tulosta