Taito Pirkanmaa ry on käsityöalan toimija, joka ylläpitää monipuolista käsityötaidon osaamista, vahvistaa itsetekemisen kulttuuria ja kantaa vastuuta käsityön kulttuuripääomasta. Taito Pirkanmaa on osa valtakunnallista Taitojärjestöä. Pirkanmaan laaja taitokeskuksien verkosto luo toiminnalle jatkuvuutta ja näkyvyyttä. Tuotamme käsityön palveluja harrastajille ja yrityksille.

Nyt haemme neuvojaa Hervannan taitokeskukseen. Taitokeskus Hervanta on monipuolinen käsityön harrastuspaikka, jonka erityispiirre on laaja-alainen keramiikkatoiminta. Taitokeskuksessa lapset, nuoret ja aikuiset voivat harrastaa erilaisia kädentaitoja. Siellä yhdistyvät monipuolisella tavalla käsillä tekeminen, työpajat ja käsityömateriaalit.

Tehtävässä työskentelet Hervannan taitokeskuksessa vastaavan neuvojan työparina ja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä opettajana. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. käsityöalan artenomi, AMK) ja kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä sekä aitoa innostusta käsityöalaa kohtaan. Eduksi katsomme keramiikan perustaitojen hallinnan, monimateriaalisen osaamisen ja kokemuksen käsityötekniikoissa.

Taitokeskuksessa ohjaat materiaalituntemuksesi mukaan kudonnan tai keramiikan pajoja sekä erilaisia käsityökursseja ja opetat Näpsässä käsityön taiteen perusopetusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä pirkanmaalaisen käsityökulttuurin edistämisen parissa. Tehtävä on määräaikainen.

Lähetä hakemuksesi su 7.11.2021 mennessä toiminnanjohtaja Tuula Ruusumaalle, tuula.ruusumaa@taitopirkanmaa.fi. Tehtävästä voit tiedustella henkilöstöpäällikkö Satu Hankalalta p. 050 433 4200.

Työpaikka TE-palveluiden sivulla

Tulosta