Kesä käsillä-lomaleirejä järjestetään Tampereella Tammelassa, Hervannassa ja Epilässä sekä muualla maakunnassa Akaassa, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdessa ja Ylöjärvellä.

Lasten lomaleirit on tarkoitettu 7–16-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille. Kolmesta viiteen päivään kestävillä leireillä lapset tekevät käsityötuotteita ammattilaisen ohjauksessa.

Tämän kesän leirit järjestämme pienissä, 7–9 hengen ryhmissä. Seuraamme jatkuvasti, miten koronaepidemia kehittyy ja teemme tarvittaessa muutoksia esimerkiksi ryhmäkokoon. On ensiarvoisen tärkeää, että leirille tullaan ainoastaan terveinä. Jos leiri ei tilanteen muuttuessa toteudu, maksut palautetaan täysimääräisinä.

Kesän leireille ilmoittaudutaan ilmoittaudutaan 23.5.2021 mennessä. Täsmälliset leiriajankohdat ja sisällöt löydät leirisivulta.

Ilmoittautuminen tapahtuu oppilashallintojärjestelmä Wilmassa. Paina kesäleirien kohdalla vihreää pluspainiketta ja sen jälkeen ostoskoria. Seuraavaksi paina vihreää ilmoittaudu painiketta ja hyväksy käyttöehdot. Lomakkeelta pääsee vielä tarvittaessa palaamaan tallentamatta tietoja.

Tulosta