Tule mukaan ikimuistoiselle kesäleirille Tampereen hauskimmassa paikassa!

Taito Pirkanmaa ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä Särkänniemi toteuttavat tulevana kesänä yhteistyössä ainutlaatuisen elämysleirin lapsille. Leiri järjestetään lomakauden alussa. Kesäkuun alussa (6.-18.6.2022) on yhteensä neljä leiri, jotka ovat kaksi- ja kolmepäiväisiä.

Leiriohjelma on päivittäin klo 9-15, mutta lapsen voi tuoda ja hakea liukuvasti 8-16 välisenä aikana, ohjaajat ovat paikalla sen ajan. Leirin hinta sisältää ohjelman, ruokailut ja sisäänpääsyn Koiramäen eläinpuistoon. Kolmen päivän leiri on suunnattu peruskoulun aloittaneille ja kahden päivän leiri yli 10-vuotiaille.

Leirin teemana on Lammas ja villa. Leiriohjelmassa yhdistyvät maatilatoiminta, eläintenhoito ja käsityötaitojen oppiminen leikkejä ja pelailua unohtamatta, Tampereen hauskimmassa paikassa! Leiri on kokonaisuudessaan Koiramäen eläinpuistossa, jossa leiriläisillä on oma leiritila, ruokailut hoidetaan Särkänniemen ravintoloissa ja tuleepa akvaariokin tutuksi päivien aikana. Leirin tavoitteena on tuottaa lapsille unohtumaton elämys ja opettaa heille perinteisiä käsityötaitoja.

Ilmoittautuminen elämysleirille Särkänniemeen täältä

Lisätiedot:
Anna Puolakka anna.puolakka@taitopirkamaa.fi p. 050 349 4810
Tiia Tuominen tiia.tuominen@sarkanniemi.fi p. 050 3888 999 

Lue lisää:
www.taitopirkanmaa.fi 
https://sarkanniemi.fi/fi/koiramaki 
https://static.punomo.fi/uploads/2017/03/kasityo-oppiaineen-merkitys.pdf 
https://www.gcfinland.fi/green-care-/menetelmat/elainavusteiset-menetelmat/  

Lammas Koiramäessä

Koiramäen miljöö

huovutus

Tulosta