Kirjastosta lainattavalla kudontakortilla pääsee tutustumaan kankaankudontaan tällä hetkellä Pirkanmaalla kahdessa toimispisteessämme, Kangasalla ja Orivedellä.

Pääkirjaston lainattavien esineiden kokoelmaan on kummassakin kaupungissa lisätty kudontakortti, joka oikeuttaa ensikertalaiset tutustumaan kankaankudontaan taitokeskuksen toimipisteessä.

Kudontakortin lainaus ja palautus tapahtuu pääkirjastossa. Kortin laina-aika on 14 vuorokautta. Kortin voi myös varata PIKI-verkkokirjaston kautta. Varsinainen kudonta-aika varataan kuitenkin taitokeskuksen omasta varauskalenterista. Kirjasto ei ole vastuussa laina-ajan ja varauskalenterin yhteensovittamisesta.

Taitokeskuksen neuvojat ohjaavat ja auttavat kudonnassa. Voit tehdä myös valmistuneen työn viimeistelyn ohjatusti taitokeskuksessa. Jos koet tarvitsevasienemmän apua työn suunnitteluun, valmistamiseen ja viimeistelyyn, sovi aika taitokeskuksen neuvojan kanssa.

Taitokeskuksen neuvojat auttavat kutomiseen käytettävän ajan arvioinnissa. Varaus kangaspuihin on aina peräkkäisiä päiviä. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi vuorokautta ennen varauksen alkamista. Kortti ei käy muissa TaitoPirkanmaan toimipisteissä.

Kudontakortti ei kata kudottavan työn materiaaleja. Loimi- ja kudemateriaalit maksetaan työn valmistuttua.

Tämä on oiva tapa astua mielenkiintoiseen kudonnan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tervatuloa rohkeasti kokeilemaan!

Lisätietoja:
Taitokeskus Kangasala
Ellintie 2, 36200 Kangasala
P.050 527 3125
kangasala@taitopirkanmaa.fi
Avoinna ma 9–17, ti–to 9–15, suljettu 21.–25.6. sekä 1.–28.7.

Taitokeskus Orivesi
Keskustie 37, 35300 Orivesi
P. 050 433 8681
orivesi@taitopirkanmaa.fi
Avoinna ma–pe 10–17, la 10–14

Tulosta