Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän oppilashaku syksyllä alkavaan taiteen perusopetukseen on alkanut. Oppilaspaikka on koko taiteen perusopetuksen oppimäärään.

Ilmoittautuminen syksyn 2021 lasten ryhmiin jatkuu toukokuun loppuun asti. Aikuisten ja yli 14-vuotiaiden nuorten ilmoittautuminen alkoi 10.5.

Ilmoittautumalla nyt Näpsään varmistat paikkasi ensi syksyn oppilaana.

Käsityön taiteen perusopetuksessa oppilas oppii ilmaisemaan itseään käsityön eri osa-alueilla. Oppilas oppii arvostamaan kädentaitoja ja ymmärtämään käsityön kulttuurisia merkityksiä. Opinnot innostavat oppilasta oivalluksiin, mielikuvitukseen ja tekemisen iloon. Opiskelu luo edellytyksiä jatko-opinnoille, elinikäiselle harrastamiselle ja visuaalisen kulttuurin kehittämiselle.

Näpsän ryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin sekä tekniikoihin.

Mukaan harrastamaan voivat tulla lapset, nuoret ja aikuiset. Taiteen perusopetuksen Näpsässä voi aloittaa 5-vuotiaasta alkaen minkä ikäisenä vain.

Nuoremmat oppilaat opiskelevat mahdollisimman pian koulupäivän päättymisen jälkeen alkavissa aikaisemmissa ryhmissä ja vanhemmat myöhäisemmissä ryhmissä. Aikuisille on iltaryhmiä ja aamupäiväryhmiä.

Ilmoittautua voit toukokuun loppuun mennessä oppilashallintojärjestelmä Wilman kautta. Jo oppilaana olevat eivät täytä uutta hakemusta seuraavalle lukuvuodelle.

Katso myös ajankohtaiset kädentaitojen lyhytkurssit Taitokeskusten sivuilta tai tutustu lasten ja nuorten kesäleireihin!

Tulosta