Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän täydentävä oppilashaku syksyllä alkavaan käsityötaiteen perusopetukseen jatkuu lasten, yli 14-vuotiaiden nuorten sekä aikuisten ryhmiin joissa on vapaita oppilaspaikkoja. Oppilaspaikka on koko taiteen perusopetuksen oppimäärään. Syyslukukausi alkaa 23.8.2021.

Ilmoittautumalla nyt Näpsään varmistat paikkasi tänä syksynä alkavan käsityöopetuksen oppilaana.

Käsityön taiteen perusopetuksessa oppilas oppii ilmaisemaan itseään käsityön eri osa-alueilla. Oppilas oppii arvostamaan kädentaitoja ja ymmärtämään käsityön kulttuurisia merkityksiä. Opinnot innostavat oppilasta oivalluksiin, mielikuvitukseen ja tekemisen iloon. Opiskelu luo edellytyksiä jatko-opinnoille, elinikäiselle harrastamiselle ja visuaalisen kulttuurin kehittämiselle.

Näpsän ryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin sekä tekniikoihin.

Mukaan harrastamaan voivat tulla lapset, nuoret ja aikuiset. Taiteen perusopetuksen Näpsässä voi aloittaa 5-vuotiaasta alkaen minkä ikäisenä vain.

Nuoremmat oppilaat opiskelevat mahdollisimman pian koulupäivän päättymisen jälkeen alkavissa aikaisemmissa ryhmissä ja vanhemmat myöhäisemmissä ryhmissä. Aikuisille on sekä iltaryhmiä että aamupäiväryhmiä.

Ilmoittautua sopivaan ikäryhmään ja sijaintiin voit oppilashallintojärjestelmä Wilman kautta. Jo oppilaana olevat eivät täytä uutta hakemusta tälle lukuvuodelle.

Katso myös ajankohtaiset kädentaitojen lyhytkurssit Taitokeskusten sivuilta!

Tulosta