Roosa nauha villalangan ostaminen on konkreettinen teko monen syöpään sairastuneen ja heidän läheistensä tukemiseksi. Taitojärjestön yhteisesti jo kahdeksannen kerran toteuttamaan Roosa nauha -kampanjaan on suunniteltu tänä vuonna 25 kaunista neulemallia, joita voit toteuttaa kampanjan villalangoilla ja sukkalangoilla.

Kuvasto ja villalankauutuudet ovat myynnissä 23.9. alkaen ympäri Suomen Taito Shopeissa, taitokeskuksissa sekä Taito Shopin ja Taito Pirkanmaan verkkokaupoissa.
Pirkanmaalla Roosa Nauha villalankoja ja kuvastoja voit taitokeskusten ja Taito Shop Tampereen lisäksi ostaa keskustassa sijaitsevasta Lankamyymälä Verkavillasta. Kuvasto ja neulemallit julkaistiin viikonlopun syksyiset Kässämessut Netissä-tapahtuman yhteydessä.

Roosa lanka ohjekuvaston suunnittelijoina ovat tällä kertaa mukana Soile Pyhänniska, Mia Sumell: SullaVikat, Karoliina Erkinjuntti, Merja Ojanperä Merja Ojanperä Designs, Reeta Vaha, Eija Sinkkonen, Marita Karlsson, Minna Ahonen, Katri Loponen, Terhi Naskali, Jaana Talvitie, Kati Peltonen ja Taito Etelä-Suomi ry.

Tämän vuoden Roosa lanka -kuvasto on aiempaa monipuolisempi. Mukana on perinteisten sukkien ja lapasten lisäksi muun muassa huppuhuiveja, neulepaitoja ja esimerkiksi veikeät kirjoneulehousut ja säärystimet. Olemme koostaneet useista malleista käteviä valmiita tarvikepaketteja, joissa on juuri sopiva määrä lankaa sekä työohje.

Kuvaston hinta on 12,90 € ja myyntihinnasta lahjoitamme 1,80 € Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Lankauutuutena riittoisat Pirkka villanka -vyyhdit

Roosa nauha -langat ovat laadukkaita ja kauniin sävyisiä neulelankoja, joista neulottu tuote kestää kauniina pitkääkin kulutusta. Tämän vuoden kampanjaan on Roosa nauha villa- ja sukkalankojen lisäksi suunniteltu muutamia tuotteita myös perinteiselle Pirkka-langalle. Uutuuslankaa on Roosa Nauha villalankojen valikoimassa kolmessa värissä. Ohut ja paksu Pirkka ovat 100 % norjalaisen lampaan villasta valmistettua, Suomessa värjättyä kampalankaa.

Entistä useampi selviää tutkimuksen ansiosta

Roosa nauha -tuotteen ostaminen on konkreettinen teko monen syöpään sairastuneen ja heidän läheistensä tukemiseksi.  Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja ja toimii täysin lahjoitusvaroin. Syöpäsäätiön keräämillä varoilla tuetaan syöpätutkimusta, neuvontapalveluita, vertaistukea ja edistetään syövän ennaltaehkäisyä. Keräyksellä tuetaan kotimaista syöpätutkimusta, turvataan hoidon korkea taso ja kehitetään uudenlaisia hoitomuotoja.

Nykyään arviolta kolmasosa Syöpäsäätiön rahoittamasta tutkimuksesta on sellaista, ettei sen kohteena ole mikään erityinen syöpäsairaus. Kun Syöpäsäätiö perustettiin, vain yksi kolmesta sairastuneesta parantui syövästä. Syöpätutkimuksen ansiosta nyt jo kaksi kolmesta paranee. Tämä on hieno menestystarina, jossa Taitojärjestö on omalta osaltaan mukana jo yhdeksättä kertaa.

Taitojärjestö on valtakunnallinen organisaatio, joka muodostuu 16 maakunnallisesta, itsenäisestä yhdistyksestä. Yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa Roosa-nauha langoilla ja muilla keräystuotteilla sopii hyvin Taitojärjestön kestävän kehityksen ja vastuullisen kuluttamisen arvoihin.

Käsityön tekijälle uusien taitojen harjoittelu ja oppiminen tarjoavat mielekästä tekemistä ja osallisuuden tunnetta. Kun syntyy valmista, on tekijällä hyvä mieli.

@roosanauhavillasukka

https://www.facebook.com/roosanauhavillasukka/

Tulosta