Oletko innostunut käsitöistä ja käsillä tekemisestä? Haemme taitolähettiläitä edustamaan Taito Pirkanmaan käsityön koulutus- ja kurssitoimintaa sekä kutomotoimintaa taitokeskuksissa. Sinun ei tarvitse osata kaikkea käsitöistä jo valmiiksi, aito innostus ja halu oppia uutta riittää. Jos pidät monipuolisesti erilaisesta käsillä tekemisestä – käsitöistä, kankaan kudonnasta ja haluat oppia uutta, olet etsimämme henkilö.  

Haluaisimme että arvomme ja näkemyksemme kohtaavat – käsillä tekeminen ja sen hyvää tekevä vaikutus, tekemisen ilo ja luovuus, kotimaisuus, kestävä kehitys ja vastuullisuus. 

Toivomme, että olet innokas sisällöntuottaja somessa, valmis jakamaan ja kertomaan käsityön taidon tarinaa kanssamme ja innostamaan myös muita käsitöiden pariin. Sinun ei tarvitse osata tai olla ammattilainen, kunhan olet avoin ja innostunut, sekä teet sisältöä erityisesti instagramiin. 

Haemme nyt  Taitolähettiläitä (1-2 per Taitokeskus) Tampereen seudulta osallistumaan toimintaamme Epilän/Verkarannan Taitokeskuksissa.  

TAITOlähettiläämme 

-Saat osallistua kahdelle valitsemallesi taitokurssille maksutta tammi-kesäkuun aikana 2022 

-Saat kutoa taitokeskuksissamme ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella 6kk ajan 

-Saat alennusta käsityötarvikkeista ja materiaaleista Taito Shop myymälöistämme ja taitokeskuksistamme 

-Opit uusia taitoja ja saat kotiisi uusia sisustustuotteita 

Tarkemmat yksityiskohdat sovimme aina valittujen Taitolähettiläiden kanssa erikseen. 

 

Odotamme sinulta: 

-Vähintään 5 innostavaa ja laadukasta kuvaa IG-feediin.  

-6 tarinaa valitsemastasi aiheesta 

-Aktiivista ja positiivista otetta käsillä tekemisen esille tuomiseen 

-Yhteydenpitoa ja raportointia sovitusti 

-Halua tehdä käsin ja oppia! 

 

Näin haet: 

Seuraa @taito.pirkanmaa ja @verkaranta tai @taitokeskus.epilä tutustu toimintaamme.  

Kerro meille miksi haluaisit Taitolähettilääksi – kerro lyhyesti itsestäsi ja arvoistasi. Hakemukset voi laittaa sähköpostilla Taitokeskus Epilä anna-maria.makela@taitopirkanmaa.fi tai Taitokesus Verkaranta anna.puolakka@taitopirkanmaa.fi

Odotamme hakemuksia 10.12.2021 mennessä. Olemme valittuihin yhteydessä sähköpostilla ja esittelemme valitut Taitolähettiläät joulukuun aikana. 

Tulosta