Taidekeskus Purnussa perinteisesti pidetty valikoitujen designtuotteiden myyntitapahtuma järjestetään tänä kesänä Oriveden taitokeskuksessa, Auvisen talon vintillä.

Näyttelyyn osallistuvat tuotteet ovat laadukkaita ja omaperäisiä. Esillä on taide- ja käyttöesineitä lasista, puusta, metalleista, keramiikasta, tekstiileistä ja eri kierrätysmateriaaleista.

Yhdistävänä tekijänä kaikilla on designin syvin olemus: materiaalista ja käsityötaidosta tulee enemmän kuin osiensa summa, joka kiteytyy esineeseen, jonka olemassaoloa ei tarvitse selitellä.

SuviDesign syntyi jo yli kymmenen vuotta sitten muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten tarpeesta esitellä tuotteitaan asiakkaille, tavata ammattitovereitaan ja luoda uusia kontakteja.

Auvisen talon vintillä ovat mukana seuraavat toimijat: Arto Halmetoja, ASMI, Birgit Pyykkö, Evolum Oy | Jukka Isotalo, Hembula Design, Ilone, Johanna K. Design, KARINA jewellery | Anni Kaita-aho, Katriina Seppälä, keraamikko Riitta Talonpoika, Koi Design, KOTONA sisustus, Made by Hannele Rusila, MEA, Muotoverstas, Punainen Ruukku, Reetta Kaura, studio em | Eija Michelsson, Susanna Nurminen.

SuviDesing on avoinna 6.6.–15.8. taitokeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Tule ihastumaan taidolla valmistettuihin suomalaisiin designtuotteisiin Auvisen talon tunnelmalliseen ympäristöön.

Taitokeskus Orivesi
Keskustie 37, 35300 Orivesi
p. 050 433 8681
orivesi@taitopirkanmaa.fi
ti–pe 10–17, la 10–14

Tulosta