Syksyiset Kässämessut netissä kokoaa ensi viikonloppuna virtuaaliseen messuhalliin suomalaista käsityötä, Suomessa valmistettuja tuotteita sekä käsityömateriaaleja ja -tarvikkeita jo viidettä kertaa.

Messuilta löydät käsityövinkit, tarjoukset, villalangat, ryijyt, lahjat ja paljon muuta.

Liity messuhalliryhmään Facebookissa, niin pääset mukaan messuhulinaan. Suomen suurimmassa käsityöalan virtuaalisessa tapahtumassa on mukana satoja käsityöyrityksiä ja messuilla on koko viikonlopun täydeltä käsityöaiheista ohjelmaa.

Taito Pirkanmaa on mukana nyt jo viidettä kertaa järjestettävässä Kässämessut Netissä -tapahtumassa, ja messuviikonloppuna on verkkokaupassamme tietenkin luvassa tarjouksia.

Syksyiset Kässämessut netissä messutarjoukset

Tarjoamme kaikki tarvikepaketit ryijyihin -20% koodilla SYKSY21. Koodi on voimassa kässämessujen ajan perjantaista klo 12 sunnuntaihin klo 24. Verkkokaupastamme valmiiksi koostettuja ryijypaketteja löytyy yli sata!
Ryijytarvikepakettimme koostetaan omasta perinteikkään kotimaisesta Sirkka ryijylangastastamme, joka on 100% villaa. Pohjakankaaseen ommellen toteutettavien ryijyjen taustakangas on kudottu kangaspuissa villasta ja pellavasta. Meiltä saat tarvikkeet myös kangaspuissa kudottaviin ryijyihin.

Viikonloppuna myös toimitus ilman postikuluja yli 60 euron tilauksiin. Paikalliset voivat käyttää myös kätevää nouto myymälästä -toimitustapaa.

Julkistamme messujen aikaan myös tämän vuoden Roosa nauha -keräyksen odotetun, uusimman neuleohjekuvaston sekä vuoden 2021 Roosa Nauha-langoista valmiiksi koostetut uudet tarvikepaketit!

Huomioithan, että Taito Pirkanmaan messutarjoukset ovat voimassa vain Taito Pirkanmaan verkkokaupassa  perjantaista sunnuntaihin 24.–26. syyskuuta.

Syksyiset kässämessut netissä 24.-26.9. ryijyjä ja Roosa nauha-lankaa
Kuvissa siniharmaa ja vaaleanpunasävyinen Vuoristo-pikkuryijy, suunnittelija Tiia Eronen. Molempiin saat tarvikepaketin Taito Pirkanmaan verkkokaupasta messujen aikaan alennettuun hintaan. Langat ovat Roosa nauha- lankoja ja Sirkka ryijylankaa, jossa on verraton värivalikoima.

Tulosta