Avoimet työpaikat

Olisitko sinä uusi työkaverimme? Etsimme kahta uutta ammattilaista iloiseen joukkoomme Taito Pirkanmaalle!

Taito Pirkanmaa ry on käsityöalan toimija, joka ylläpitää monipuolisista käsityötaidon osaamista, vahvistaa itsetekemisen kulttuuria ja kantaa vastuuta käsityön kulttuuripääomasta.

Taito Pirkanmaa on osa valtakunnallista Taitojärjestöä. Pirkanmaan laaja taitokeskuksien verkosto luo toiminnalle jatkuvuutta ja näkyvyyttä. Tuotamme käsityön palveluja harrastajille ja yrityksille.

Haemme Oriveden, Mäntän ja Virtain myymälöistä vastaavaa myyjää

Haemme palvelukseemme vastaavaa myyjää kehittämään ja kasvattamaan yhdistyksen kaupallisia toimintoja.

Vastaava myyjä työskentelee pääsiassa Oriveden taitokeskuksen yhteydessä toimivassa taitokaupassa, mutta hänen vastuulleen kuuluvat myös Mäntän Taito Shop ja Virtain taitokauppa. Vastaava myyjä työskentelee Oriveden taitokaupan lisäksi muutamia päiviä kuukaudessa myös Mäntän ja Virtain myymälöissä.

Myyjä huolehtii uusien myyntituotteiden tilaamisesta, hinnoittelusta ja esillelaitosta. Työssä onnistuminen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta myyntityöstä, erittäin hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja sekä eri tuoteryhmien ja tuotteiden tuntemusta. Arvostamme myös sosiaalisen median osaamista ja graafisia taitoja.

Työhön kuuluu tavarankäsittelyä, kuten nostelua ja kantamista. Työtä tehdään myös lauantaisin, mutta sunnuntaisin ja iltaisin ainoastaan poikkeustapauksissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa teet merkityksellistä työtä pirkanmaalaisen käsityökulttuurin parissa. Tehtävä on vakituinen.

Lähetä sähköinen hakemuksesi 27.10.2020 mennessä toiminnanjohtaja Tuula Ruusumaalle, tuula.ruusumaa@taitopirkanmaa.fi. Tehtävästä voi tiedustella henkilöstöpäällikkö Satu Hankalalta, p. 050 433 4200.

Neuvoja Hervannan taitokeskukseen

Taitokeskus Hervanta on monipuolinen käsityöntekijöiden harrastuspaikka, jonka erityispiirre on laaja-alainen keramiikkatoiminta.

Tehtävässä työskentelet Hervannan taitokeskuksessa vastaavan neuvojan työparina ja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä opettajana. Taitokeskuksessa ohjaat kudonnan työpajoja ja erilaisia käsityökursseja ja opetat Näpsässä käsityön taiteen perusopetusta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (käsityöalan artenomi, AMK) ja kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä sekä aitoa innostusta käsityöalaa kohtaan. Eduksi katsomme monimateriaalisen osaamisen ja kokemuksen käsityötekniikoissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä pirkanmaalaisen käsityökulttuurin edistämisen parissa. Tehtävä on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi ti 27.10.2020 mennessä toiminnanjohtaja Tuula Ruusumaalle, tuula.ruusumaa@taitopirkanmaa.fi. Tehtävästä voi tiedustella henkilöstöpäällikkö Satu Hankalalta p. 050 433 4200.

Haluatko meille harjoittelijaksi tai sijaisrekisteriin?

Tarvitsemme lisäksi jatkuvasti sijaisia sekä taitokeskuksissa että Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä. Jos haluat liittyä sijaisrekisteriimme, laita vapaamuotoinen hakemus talous- ja henkilöstöpäällikkö Satu Hankalalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@taitopirkanmaa.fi.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja myös alan opiskelijoille taitokeskuksissamme ja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Taito Pirkanmaan taitokeskuksessa, ota yhteyttä talous- ja henkilöstöpäällikkö Satu Hankalaan sähköpostitse. Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän harjoittelija-asioista vastaa rehtori Maria Suikkanen, jonka tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@taitopirkanmaa.fi.