Avoimet työpaikat

Tuntiopettajia Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsään, 4 paikkaa, Tampere, Pirkkala, Nokia, Orivesi, Kangasala

Tuntiopettajien tehtävät ovat määräaikaisia lukuvuodeksi 2023-2024. Opetusta on viikossa 2-16 tuntia ja opetuspäivät ovat maanantaista torstaihin. Opetusta on Tampereella Tammelassa, Pirkkalassa, Nokialla, Orivedellä ja/tai Kangasalla. Opetusta järjestetään sekä oppilaitoksen omissa tiloissa että peruskouluilla. Opetusajat ovat iltapäivisin ja iltaisin.

Noudatamme tehtävässä neuvonta-alan runkosopimusta. Kelpoisen opettajan palkka on 30,15 €/h ja ei-kelpoisen 28,33 €/h. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) määrittää laajan oppimäärän taiteen perusopetuksen opettajan kelpoisuuden. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävään voidaan valita määräaikaisesti opettaja ilman kelpoisuutta.
Tehtävän tiedot TE-palvelujen sivuilla

Opettaja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsään, Tammela, Tampere

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023-7.6.2024 käsityön taiteen perusopetuksen opettajaa Näpsään Tampereelle.

Tehtävänäsi on opettaa ensisijaisesti lasten ja nuorten, mutta myös mahdollisesti aikuisten laajan oppimäärän käsityön taiteen perusopetuksen ryhmiä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, pedagogista osaamista sekä aitoa innostusta käsityöalaa kohtaan. Arvostamme monipuolista kädentaitojen osaamista, erityisesti toivomme hakijalta teknisen työn ja teknologiakasvatuksen osaamista. Erilaisten oppijoiden opetus- ja kohtaamistaidosta on tehtävässä apua.

Opetusta ja muuta työtä voi olla Tammelan toimipisteen lisäksi myös muissa oppilaitoksen toimipisteissä, kuten esimerkiksi Hervannassa, Vuoreksessa, Nokialla tai Pirkkalassa. Opettaja osallistuu opetuksen lisäksi oppilaitoksen kehittämistyöhön muiden opettajien sekä hallintohenkilöstön kanssa. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua muita tehtäviä kuten tapahtumissa työskentelyä, lasten lomaleirien tai kulttuurikasvatustyöpajojen ohjaamista.

Noudatamme tehtävässä neuvonta-alan runkosopimusta. Palkkauksessa noudatamme palkkaluokkaa C, jonka lisäksi maksamme henkilökohtaista lisää. Opetuksista maksamme opetustuntilisää 4,50 € + lomakorvaus/oppitunti. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) määrittää laajan oppimäärän taiteen perusopetuksen opettajan kelpoisuuden. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävään voidaan valita määräaikaisesti opettaja ilman kelpoisuutta.

Tehtävän tiedot TE-palvelujen sivuilla

Opettaja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsään,  Hervanta ja Vuores, Tampere

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen käsityön taiteen perusopetuksen opettajaa Näpsään Tampereelle.

Tehtävänäsi on opettaa lasten, nuorten ja aikuisten laajan oppimäärän käsityön taiteen perusopetuksen ryhmiä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, pedagogista osaamista sekä aitoa innostusta käsityöalaa kohtaan. Arvostamme monipuolista kädentaitojen osaamista eri tekniikoista. Erilaisten oppijoiden opetus- ja kohtaamistaidosta on tehtävässä apua.

Tehtävään sisältyvät vastaavan opettajan työtehtävät Hervannan ja Vuoreksen alueella. Vastaavan opettajan työtehtäviin kuuluvat mm. opetustiloista ja -välineistä huolehtiminen, opetusmateriaalien organisointi tuntiopettajien tunneille, tapahtumiin osallistuminen ja paikallinen markkinointi viestintätiimin tuella. Hervannassa opetusta järjestetään taitokeskuksella sekä Vuoreksessa Isokuusen ja Vuoreksen kouluilla.

Opetusta ja muuta työtä voi olla Hervannan ja Vuoreksen lisäksi myös muissa oppilaitoksen toimipisteissä. Opettaja osallistuu oppilaitoksen kehittämistyöhön muiden opettajien sekä hallintohenkilöstön kanssa. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua muita taitokeskuksen tehtäviä kuten tapahtumissa työskentelyä, lasten lomaleirien tai kulttuurikasvatustyöpajojen ohjaamista.

Noudatamme tehtävässä neuvonta-alan runkosopimusta. Palkkauksessa noudatamme palkkaluokkaa C, jonka lisäksi maksamme henkilökohtaista lisää. Opetuksista maksamme opetustuntilisää 4,50 € + lomakorvaus/oppitunti ja lukuvuosittain tarkistettavista vastaavan opettajan tehtävistä lisää, joka on 160 €/kk lukuvuonna 2023-2024. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) määrittää laajan oppimäärän taiteen perusopetuksen opettajan kelpoisuuden.

Tehtävän tiedot TE-palvelujen sivuilla

Kaikki opettajien työtehtävät: Lähetä hakemuksesi 7.6.2023 mennessä rehtori Maria Suikkaselle, maria.suikkanen@taitopirkanmaa.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella rehtorilta p. 050 598 8692.

Tehtävissä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

 

Tarvitsemme jatkuvasti myös sijaisia sekä taitokeskuksissa että Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä. Jos haluat liittyä sijaisrekisteriimme, laita vapaamuotoinen hakemus talous- ja henkilöstöpäällikkö Satu Hankalalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@taitopirkanmaa.fi.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja myös alan opiskelijoille taitokeskuksissamme ja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Taito Pirkanmaan taitokeskuksessa, ota yhteyttä talous- ja henkilöstöpäällikkö Satu Hankalaan sähköpostitse. Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän harjoittelija-asioista vastaa rehtori Maria Suikkanen, jonka tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@taitopirkanmaa.fi.