Keramiikka

Taito Pirkanmaan keraamiikkapaja sijaitsev Hervannassa, vapaa-aikakeskuksella toimivassa taitokeskuksessa.

Taitokeskus Hervannan keramiikkapaja löytyy Tampereen Hervannasta vapaa-aikakeskukselta. Hervannan taitokeskuksen kausikorttiasiakkuus on tarkoitettu jo keramiikan perusteet hallitseville, omatoimisille harrastajille. Lisäksi tiloissa voi työskennellä tilapäisesti pajamaksulla 3h kerrallaan. Ajankohdan voit sopia keramiikan ohjaajan kanssa. Tilavasta keramiikkaluokasta löytyvät harrastukseen tarvittavat työvälineet, materiaalit, alustat, muotit sekä sähködreija.

Kausikorttiasiakkaalla on mahdollisuus käydä Hervannan vapaa-aikakeskuksen aukioloaikojen puitteissa ja oman aikataulun mukaisesti työskentelemässä tilassa savitöiden parissa. Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Kausikorttiasiakas huolehtii itse töidensä kuivumisesta ja lasittamisesta. Taitokeskuksen henkilökunta huolehtii kaikkien töiden poltosta. Teemme yhteistilauksen materiaaleista kauden alussa elokuussa ja tammikuussa.

Kausikorttimaksu elokuu-joulukuu 110 €/hlö + materiaalit + polttomaksut työn koon mukaisesti.

Pajamaksu (kesto 3h itsenäistä työskentelyä keramiikkapajassa) 29 €/hlö + materiaalimaksu (lasitus Taitokeskuksen toimesta)

Kurkkaa savipajalle (kesto 3h, 7–10 hlöä) 29 €/hlö + materiaalimaksu, lasitus taitokeskuksen toimesta.

Maksu suoritetaan taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Maksuvälineinä käyvät

Mobiilisovellukset: SmartuminPay / kulttuuri,  ePassin kulttuurietu, Eazybreak /kulttuuri sekä Edenredin Virike-etu

Setelit: Tyky+-kulttuuri ja  Edenredin Virike-etu

Kortti: Edenredin Virike-etu

Kaikkiin tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658