Keramiikka

lasitettu muki ja keramiikkakuppeja

Taitokeskus Hervannan keramiikkapaja löytyy Tampereen Hervannasta vapaa-aikakeskukselta.  Hervannan taitokeskuksen kausikorttiasiakkuus on tarkoitettu jo keramiikan perusteet hallitseville, omatoimisille harrastajille.  Tilavasta keramiikkaluokasta löytyvät harrastukseen tarvittavat työvälineet, materiaalit, alustat, muotit sekä sähködreija.

Kausikorttiasiakkaalla on mahdollisuus käydä Hervannan vapaa-aikakeskuksen keramiikkatilassa aukioloaikojen puitteissa ja oman aikataulun mukaisesti työskentelemässä savitöiden parissa. Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Kausikorttiasiakas huolehtii itse töidensä kuivumisesta ja lasittamisesta. Taitokeskuksen henkilökunta huolehtii kaikkien töiden poltosta. Teemme yhteistilauksen materiaaleista kauden alussa elokuussa ja tammikuussa. Kausikorttipaikat ovat täynnä syyskaudelta 2022.

Keramiikan tilastamme voi varata paja-aikoja 3 tuntia/49 €/hlö + materiaali- ja polttomaksut työn koon mukaisesti. Paja-aikoja voi tiedustella ja varailla hervanta@taitopirkanmaa.fi.

Maksun voi suorittaa kurssiverkkokaupassa kausikorttivarauksen yhteydessä verkkopankin kautta. Jos maksat kulttuuri- ja virikeseteleillä, valitse kurssiverkkokaupasta maksu paikanpäällä -vaihtoehto ja maksa maksu elokuun alussa taitokeskuksen kassaan. Maksuvälineinä käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja -kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Eazybreak ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Kaikkiin tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.