Keramiikka

lasitettu muki ja keramiikkakuppeja

Taitokeskus Hervannan keramiikkapaja löytyy Tampereen Hervannasta vapaa-aikakeskukselta.  Hervannan taitokeskuksen kausikorttiasiakkuus on tarkoitettu jo keramiikan perusteet hallitseville, omatoimisille harrastajille. Lisäksi tiloissa voi työskennellä tilapäisesti pajamaksulla 3h kerrallaan. Ajankohdan voit sopia keramiikan ohjaajan kanssa. Tilavasta keramiikkaluokasta löytyvät harrastukseen tarvittavat työvälineet, materiaalit, alustat, muotit sekä sähködreija.

Kausikorttiasiakkaalla on mahdollisuus käydä Hervannan vapaa-aikakeskuksen aukioloaikojen puitteissa ja oman aikataulun mukaisesti työskentelemässä tilassa savitöiden parissa. Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Kausikorttiasiakas huolehtii itse töidensä kuivumisesta ja lasittamisesta. Taitokeskuksen henkilökunta huolehtii kaikkien töiden poltosta. Teemme yhteistilauksen materiaaleista kauden alussa elokuussa ja tammikuussa.

Kausikorttimaksu                     tammikuu – kesäkuu tai elokuu – joulukuu 110 €/hlö + materiaalit + polttomaksut työn koon mukaisesti. Kevään 2022 kausikorttilaisten asiakaspaikat Hervannassa ovat jo varattuina. Voit ilmoittautua varasijalle.

Pajamaksu                                 (kesto 3h itsenäistä työskentelyä keramiikkapajassa) 42 €/hlö + materiaalimaksu (lasitus Taitokeskuksen  toimesta)

Kurkkaa savipajalle                  (kesto 3h, 7–10 hlöä)  42 €/hlö + materiaalimaksu (lasitus Taitokeskuksen toimesta)

Maksun voi suorittaa taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Maksuvälineinä käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja -kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Eazybreak ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Kaikkiin tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.