Keramiikka

Taito Pirkanmaan keraamiikkapaja sijaitsev Hervannassa, vapaa-aikakeskuksella toimivassa taitokeskuksessa.

Taito Pirkanmaan keramiikkapaja löytyy Tampereen Hervannasta vapaa-aikakeskukselta. Hervannan taitokeskuksen paja on tarkoitettu jo keramiikan perusteet hallitseville, omatoimisille harrastajille. Tilavasta keramiikkaluokasta löytyvät harrastukseen tarvittavat työvälineet, materiaalit, alustat, muotit ja sähködreija.

Kausikorttiasiakkaalla on mahdollisuus käydä Hervannan vapaa-aikakeskuksen aukioloaikojen puitteissa ja oman aikataulun mukaisesti työskentelemässä tilassa savitöiden parissa. Kevät- tai syyskauden maksu on 108 €, kuukausikortti 88 € ja pajamaksu 21 € per 3 tuntia. Materiaalit ja työn koon mukaiset polttomaksut maksetaan erikseen. Sovi asiasta ennakkoon Hervannan taitokeskuksen kanssa, yhteystiedot ja aukioloajat löydät tästä.

Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Asiakas huolehtii itse töidensä kuivumisesta ja taitokeskuksen henkilökunta polttaa työt. Teemme yhteistilauksen materiaaleista kauden alussa elokuussa ja tammikuussa.

Tutustu myös savityökurssien ja ohjatun, ryhmille tarkoitetun pajatyöskentelyn tarjontaan Hervannan taitokeskuksen sivulla.

Maksun voi suorittaa taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Maksuvälineinä käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja -kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Eazybreak ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta.

Järjestämme myös keramiikan kursseja, tyhy-pajoja ja Kurkkaa savipajalle -iltoja 7–10 hengen ryhmille. Kolmen tunnin paja maksaa 21 € per henkilö, materiaalit erikseen kulutuksen mukaan. Kysy ryhmällesi tarjousta laittamalla sähköpostia hervanta@taitopirkanmaa.fi tai soita p. 050 414 6658.