Keramiikka

lasitettu muki ja keramiikkakuppeja

Taitokeskus Hervannan keramiikkapaja löytyy Tampereelta, Hervannan vapaa-aikakeskukselta, osoitteessa Lindforsinkatu 5.  Hervannan taitokeskuksen keramiikan kausikorttiasiakkuus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, jo keramiikan perusteet hallitseville, omatoimisille harrastajille.  Tilavasta keramiikkaluokasta löytyvät harrastukseen tarvittavat työvälineet, materiaalit, alustat, muotit sekä sähködreija.

Kausikorttiasiakkaalla on mahdollisuus käydä työskentelemässä keramiikkatilassa Hervannan vapaa-aikakeskuksen aukioloaikojen puitteissa, oman aikataulunsa mukaisesti. Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Kausikorttiasiakas huolehtii itse töidensä kuivumisesta ja lasittamisesta. Taitokeskuksen henkilökunta huolehtii kaikkien töiden poltosta. Teemme yhteistilauksen materiaaleista kauden alussa elokuussa ja tammikuussa.

 

Hervannan vapaa-aikakeskus suljetaan remontin vuoksi ja taitokeskuksen toiminta vapaa-aikakeskuksen tiloissa päättyy 31.5.2023.

Keväälle 2023 emme voi valitettavasti ottaa enää uusia tilausryhmiä vastaan!

Keramiikan toiminta siirtyy uusiin tiloihin, tiedotamme heti kun ne varmistuvat.

 

Yksittäiset pajat ja hyvinvointipajat

Keramiikan tilastamme voi varata myös paja-aikoja. Paja-ajat ovat kolmen tunnin mittaisia, ja niiden hinnat muodostuvat seuraavasti:

3 tuntia ohjauksen kanssa 49 €/hlö + materiaali + polttomaksu toteutetun työn koon mukaisesti

3 tuntia ilman ohjausta 39 €/hlö + materiaalimaksu + polttomaksu toteutetun työn koon mukaisesti

Pidämme työhyvinvointipajoa yrityksille ja yhteisöille.

Aikoja voit tiedustella taitokeskukselta sähköpostitse osoitteesta hervanta@taitopirkanmaa.fi.

Kausikortin tai pajamaksun voi maksaa myös kulttuurieduilla (Smartum, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Epassi Sportti&Kulttuuri). Palvelun voi maksaa kulttuurieduilla kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Kaikkiin tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.