Keramiikka

Taito Pirkanmaan keraamiikkapaja sijaitsev Hervannassa, vapaa-aikakeskuksella toimivassa taitokeskuksessa.

Taito Pirkanmaan keramiikkapaja löytyy Tampereen Hervannasta vapaa-aikakeskukselta. Hervannan taitokeskuksen paja on tarkoitettu jo keramiikan perusteet hallitseville, omatoimisille harrastajille. Tilavasta keramiikkaluokasta löytyvät harrastukseen tarvittavat työvälineet, materiaalit, alustat, muotit ja sähködreija.

Kausikorttiasiakkaalla on mahdollisuus käydä Hervannan vapaa-aikakeskuksen aukioloaikojen puitteissa ja oman aikataulun mukaisesti työskentelemässä tilassa savitöiden parissa. Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Asiakas huolehtii itse töidensä kuivumisesta ja lasittamisesta. Taitokeskuksen henkilökunta polttaa työt. Teemme yhteistilauksen materiaaleista kauden alussa elokuussa ja tammikuussa.

Kausikorttimaksu tammikuu-kesäkuu 108€/hlö + materiaalit + polttomaksut työn koon mukaisesti.

Ohjattu pajamaksu (kesto 3h + materiaalit) 26€/hlö, lasitus taitokeskuksen toimesta.

Kurkkaa savipajalle (kesto 3h, 7–10 hlöä + materiaalit) 26€/hlö, lasitus taitokeskuksen toimesta.

Maksun voi suorittaa taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Maksuvälineinä käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja -kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Eazybreak ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Kaikkiin tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658