Käsityötaitoja tulevaisuuteen – Tampereen maksuttomissa kerhoissa on vielä tilaa

Taito Pirkanmaa toteuttaa Suomen harrastamisen mallin mukaista ohjattua harrastustoimintaa koululaisille useissa kunnissa Pirkanmaalla. Käsityö- ja taidepainotteiset koululaisten iltapäiväkerhot tarjoavat lapsille mielekästä tekemistä heti koulun jälkeen turvallisen ja ammattitaitoisen kerho-ohjaajan suunnitteleman ohjelman parissa.

Kerhot ovat on perheille maksuttomia. Harrastukset rahoitetaan valtion rahoituksella, jota on ohjattu maakuntiin aluehallintovirastojen ja kuntien kautta. Kunnat vastaavat lasten harrastustoiminnan koordinoinnista. Käytännön toteuttajia ovat monet Taito Pirkanmaan kaltaiset kolmannen sektorin toimijat.

Koululaisten kerhojen ryhmäkoot on sovitettu kulloinkin voimassa olevien koronarajoitusten mukaisiksi. Ilmoittautumisen väylät vaihtelevat kunnasta toiseen. Kerhoon on mahdollista hypätä mukaan myös kesken kauden, jos tilaa on. Kysy rohkeasti lisää!

Koululaisten iltapäiväkerhot
Taito Pirkanmaan kerhotiimi
kerhot@taitopirkanmaa.fi
p. 050 680 18

Taitokeskus Epilä
Pispalan valtatie 133, Tampere p. 050 409 3760
KIVAA KÄSSÄÄ -kerhossa pidetään hauskaa kavereiden kanssa ja opitaan erilaisia käsityötekniikoita. Opit värjäämään kangasta, tutustut solmeiluun, Punch needle -tekniikkaan ja kokeilemaan erilaisia puutöitä. Kerho kokoontuu maanantaisin yhteensä kahdeksan kertaa. Kerho kokoontuu maanantaisin 6.9.–1.11.2021 kello 13.30–15. Kerho on suunnattu 1.–3.-luokkalaisille. Ilmoittaudu kerhoon tästä!

ANIMAATIOTA KÄSITYÖN KEINOIN -kerhossa suunnitellaan pieni animaatioelokuva, rakennetaan lavasteita ja hahmoja sekä suunnitellaan tarinalle juoni. Työ painottuu käsillä tekemiseen, vaikka kuvausosuudessa käytetäänkin kännyköitä tai tabletteja. Kerho kokoontuu maanantaisin 6.9.–1.11.2021 kello 15.15–16.45. Kerho on tarkoitettu 4.–6.-luokkalaisille. Ilmoittaudu kerhoon tästä!

Taitokeskus Verkaranta
Vuolteentori 2, Tampere p. 050 349 4810
UNELMIENI ARKIASUSTE -kerhossa valmistetaan kirjaimellisesti unelmien arkiasu – ihan itse ja omin käsin! Verkarannassa järjestettävässä lasten ja nuorten käsityökerhossa opitaan ompelun perusteita ja tehdään vaate itselle. Kerhon taitotaso mukautuu ryhmän mukaan. Vaateompelun lomassa opitaan muitakin käsityön perustekniikoita. Taito Pirkanmaan toteuttamat ohjatut harrastustoiminnot on suunniteltu jatkuvaksi kokonaisuudeksi. Sisältö on suunniteltu jatkuvaksi siten, että työtä tehdään usealla kokoontumiskerralla. Kerho kokoontuu maanantaisin 6.9.–1.11. kello 15–16.30. Se on tarkoitettu 5.–6.-luokkalaisille. Ilmoittaudu iltapäiväkerhoon tästä!

Taitokeskus Hervanta
Hervannan vapaa-aikakeskus, Lindforsinkatu 5, Tampere p. 050 414 6658
KIVAA KÄSSÄÄ -kerhossa opitaan syksyn mittaan monenlaisia käsityötekniikoita ja vietetään superkivoja hetkiä kaveriporukassa. Opit muotoilemaan savea, kirjomaan kangasta, tutustut solmeiluun ja pääset kokeilemaan villan huovutusta. Kerho kokoontuu tiistaisin 7.9.–2.11. kello 15–16.30. Kerho on suunnattu 4.–6.-luokkalaisille. Ilmoittaudu iltapäiväkerhoon tästä!

Tule mukaan! Koululaisten iltapäiväkerho antaa taitoja tulevaisuuteen!