Kudonta

Jokaisessa Taito Pirkanmaan toimipisteessä voi kutoa kangaspuilla.

Taitokeskuksissa voit kutoa mattoja, sisustustekstiilejä, asusteita ja poppanoita itsenäisesti, ohjattuna tai kurssilla. Loimet odottavat valmiina puissa, voit suunnitella tuotteesi itse tai hyödyntää kausittain vaihtuvan malliston tuotteita. Kuuntelemme myös asiakkaidemme toiveita! Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa kudonnan saloihin.

Voit kutoa oman aikataulusi mukaan aukioloaikojen puitteissa ja useimmissa taitokeskuksissa myös ilta- ja viikonloppuaikaan erikseen sopien. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, innostus riittää ja olemme apuna työn edetessä.

Taitokeskuksista voit ostaa laadukkaita materiaaleja. Myynnissä ovat esimerkiksi Taito Pirkanmaan omat Pirkka-langat, paperilangat ja poppanat sekä monenlaisia matonkuteita. Joissakin taitokeskuksissa on myös näyttelypaikka kädentaitajien tuotteille.

Kudontakortti maksaa koko vuodeksi 149 €, syys- tai kevätkaudeksi 99 € ja kausikortti (3 kk ostopäivästä) 79 €. Yksittäisen kudontapäivän hinta on 19 €. Lisäksi veloitamme käytetyn loimen hinnan. Metrihinnat vaihtelevat loimen leveyden, värin ja sidoksen mukaan. Loimen metrihinnan saat kudonta-ajan varauksen yhteydessä.

Maksu suoritetaan taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Taitokeskuksissa kudonnan päivämaksujen, kurssien ja työpajojen osuudet (pois lukien materiaalit) voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Maksuvälineinä käyvät

Mobiilisovellukset: SmartuminPay / kulttuuri,  ePassin kulttuurietu sekä Edenredin Virike-etu

Setelit: Smartum, Tyky+-kulttuuri ja  Edenredin Virike-etu

Kortti: Edenredin Virike-etu

Jos haluat tulla kutomaan, sovi aika etukäteen piipahtamalla taitokeskuksessa, soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Taitokeskusten yhteystiedot ja aukioloajat löydät tältä sivulta.

Ammattilaisemme tulevat mielellään myös kotikäynnille, jos loimenluonti omiin kangaspuihin tuntuu liian isolta urakalta.