Kudonta

Kudonta kangaspuilla.

Tervetuloa tutustumaan kudonnan kiehtovaan maailmaan

Kudonta tarjoaa aikaa omille ajatuksille, vaikkapa kiinnostavalle äänikirjalle tai yhteisöllisen kokemuksen muiden käsitöistä kiinnostuneiden kanssa. Se on mahdollisuus solmia uusia tuttavuuksia, viihtyä ystävien kesken tai ottaa oma hetki rentoutua, mutta saada silti jotain konkreettista aikaan. Kangaspuilla on mahdollista tehdä monia kauniita ja käytännöllisiä tuotteita.

Esimerkkejä kudonnan eri muodoista:

• erikokoiset matot
• ryijyt
• sisustuskankaat
• tyynynpäälliset
• poppanaliinat, pöytätabletit
• asusteet, esimerkiksi shaalit, hartiahuivit, pienet laukut

Toimi oman tilasi sisustussuunnittelijana, designerina, stylistina ja kädentaitajana. Taitokeskuksissamme voit kutoa itsenäisesti, yksilöllisesti ohjattuna tai kursseilla yhdessä muiden kanssa. Loimet odottavat valmiina puissa, voit suunnitella tuotteesi itse tai hyödyntää kausittain vaihtuvaa tuotteidemme mallistoa. Kuuntelemme myös asiakkaidemme toiveita niin tuotevalikoimaan, tekniikkoihin kuin kurssitarjontaankin liittyen!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua tarpeen vaatiessa kudonnan saloihin. Voit kutoa oman aikataulusi mukaan aukioloaikojemme puitteissa, useimmissa taitokeskuksissa myös ilta- ja viikonloppuaikaan erikseen sopimalla. Aikaisempaa kokemusta kudonnasta et tarvitse, innostus riittää ja olemme apuna työn edetessä.

Taitokeskuksista voit myös ostaa laadukkaita materiaaleja omia tuotteitasi varten tai lahjaksi harrastajalle. Myynnissä ovat esimerkiksi Taito Pirkanmaan omat Pirkka-langat, paperilangat ja poppanat, sekä monenlaisia matonkuteita. Joissakin taitokeskuksissamme on myös näyttelypaikka kädentaitajien tuotteille, voit siis halutessasi osoittaa luovuutesi ja näyttää taitosi suuremmallekin yleisölle!

Kudontakortti

Kudontakortti mahdollistaa kudonnan edullisesti.

• koko vuodeksi 149 €
• syys- tai kevätkaudeksi 99 €
• kausikortti (voimassa 3 kk ostopäivästä) 79 €
• yksittäinen kudontapäivä 19 €

Lisäksi veloitamme käyttämäsi loimen hinnan. Metrihinnat vaihtelevat loimen leveyden, värin ja sidoksen mukaan. Loimen metrihinnan saat meiltä kudonta-ajan varauksen yhteydessä. Maksu suoritetaan taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Taitokeskuksissa kudonnan päivämaksujen, kurssien ja työpajojen osuudet (pois lukien materiaalit) voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Maksuvälineinä käyvät:

Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassin kulttuurietu, sekä Edenred Virike-etu
Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike-etu
Kortti: Edenred Virike-etu

Sovi kudonta-aikasi etukäteen piipahtamalla taitokeskuksessa, soittamalla tai sähköpostilla. Taitokeskusten yhteystiedot ja aukioloajat löydät tältä sivulta.

Ammattilaisemme tulevat mielellään myös kotikäynnille, jos loimenluonti omiin kangaspuihin tuntuu liian isolta urakalta.