Kudonta

Jokaisessa Taito PIrkanmaan toimipisteessä voi kutoa kangaspuilla.

  Taitokeskuksissa voit kutoa mattoja, sisustustekstiilejä, asusteita ja poppanoita itsenäisesti, ohjattuna tai kurssilla. Loimet odottavat valmiina puissa, voit suunnitella tuotteesi itse tai hyödyntää kausittain vaihtuvan malliston tuotteita. Kuuntelemme myös asiakkaidemme toiveita! Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa kudonnan saloihin.

  Voit kutoa oman aikataulusi mukaan aukioloaikojen puitteissa ja useimmissa taitokeskuksissa myös ilta- ja viikonloppuaikaan erikseen sopien. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, innostus riittää ja olemme apuna työn edetessä.

  Taitokeskuksista voit ostaa laadukkaita materiaaleja. Myynnissä ovat esimerkiksi Taito Pirkanmaan omat Pirkka-langat, paperilangat ja poppanat sekä monenlaisia matonkuteita. Joissakin taitokeskuksissa on myös näyttelypaikka kädentaitajien tuotteille.

  Kudontakortti maksaa koko vuodeksi 140 €, syys- tai kevätkaudeksi 90 € ja kesäksi (touko-elokuu) 60 €. Yksittäisen kudontapäivän hinta on 13 €. Lisäksi veloitamme käytetyn loimen hinnan. Metrihinnat vaihtelevat loimen leveyden, värin ja sidoksen mukaan. Loimen metrihinnan saat kudonta-ajan varauksen yhteydessä.

  Maksun voit suorittaa taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Taitokeskuksissa kudonnan päivämaksujen, kurssien ja työpajojen (pois lukien materiaalit) maksuvälineinä käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja –kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Eazybreak ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta.

  Jos haluat tulla kutomaan, sovi aika etukäteen piipahtamalla taitokeskuksessa, soitamalla tai laitamalla sähköpostia. Taitokeskusten yhteystiedot ja aukioloajat löydät tältä sivulta. Ammattilaisemme tulevat mielellään myös kotikäynnille, jos loimenluonti omiin kangaspuihin tuntuu liian isolta urakalta.