Lasten syntymäpäivät

Ikimuistoiset käsityösyntymäpäivät onnistuvat myös tiloissamme. Syntymäpäiviä pidetään melkein kaikissa toimipisteissämme, niin Tampereella kuin naapurikunnissa. Taitokeskusten käsityösyntymäpäivät ovat tapahtumapaketti, jonka kesto on kaksi tuntia. Järjestämme syntymäpäiviä arkipäivisin ja sopimuksesta myös lauanstaisin. Yhteen ryhmään mahtuu päivänsankarin ja hänen vanhempiensa lisäksi 11 juhlavierasta. Juhlahetki maksaa 210 €, Näpsä-oppilaille lukuvuoden aikana 190 €. Maksu suoritetaan paikanpäällä ennen juhlia.

Hintaan sisältyvät opetus, materiaalit, tarjoilu ja taitokeskuksen tulostamat kutsukortit jaettavaksi vieraille. Kortit joko noudetaan taitokeskuksesta tai postitetaan kutsujalle kotiin. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7 päivää ennen juhlaa. Peruuttamatta jääneistä syntymäpäivistä veloitamme peruutusmaksun 40 €.

Tarjoilu:
Itsekoristeltavat muffinssit / Jäätelöbuffetti / Täytekakku. Sovi oman Taitokeskuksen kanssa yksityiskohdista ja mahdollisista allergeeneista.

Työpajavaihtoehdot: Työpajaan valitaan yksi seuraavista vaihtoehdoista: reppumaskotti neulahuovuttamalla (ikäsuositus alk. 9-v.), koristeellinen avainnauha helmistä tupsusomistein (alk. 8-v.), hyrrän maalaus ja koristelu (alk. 7-v., värkkääjien robottiveistos (alk. 7-v.), puinen magneetti jääkaapinoveen (alk. 7v.), T-paidan painanta leimasimilla (alk. 9-v.), puisen lentokoneen maalaus ja kokoaminen (alk. 8-v.).

Kuulostaako kivalta? Jos kiinnostuit, voit laittaa synttäriasioista yhteydenottopyynnön lähimpään Taitokeskukseesi tai alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenotto

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

  Yhteyshenkilön nimi *

  Yhteyshenkilön puhelinnumero *

  Yhteyshenkilön sähköposti *

  Syntymäpäiväsankarin ikä *

  Toivottu ajankohta? Ehdota kaksi sopivaa päivää. *

  Mahdolliset allergeenit: *

  Terveiseni taitokeskukselle: *