Lasten syntymäpäivät

Tampereella sijaitsevista Taitokeskus Epilästä ja Verkarannasta voi tilata lasten syntymäpäivän tapahtumapaketin, jonka kesto on kaksi tuntia. Yhteen ryhmään mahtuu päivänsankarin ja hänen vanhempiensa lisäksi 11 juhlavierasta. Juhlahetki maksaa 210 €, Näpsä-oppilaille lukuvuoden aikana 190 €. Maksu suoritetaan paikanpäällä ennen juhlia.

Hintaan sisältyvät opetus, materiaalit, tarjoilu ja taitokeskuksen tulostamat kutsukortit jaettavaksi vieraille. Kortit joko noudetaan taitokeskuksesta tai postitetaan kutsujalle kotiin. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7 päivää ennen juhlaa. Peruuttamatta jääneistä syntymäpäivistä veloitamme peruutusmaksun 40 €.

Tarjoilu:
Muffinssit, joita juhlaväki saa koristella ennen herkuttelua, sekä mehu. Muffinssit ovat laktoosittomia, mahdollisuus saada myös maidottomina ja gluteenittomina.

Työpajavaihtoehdot: Työpajaan valitaan yksi seuraavista vaihtoehdoista: reppumaskotti neulahuovuttamalla (ikäsuositus alk. 9-v.), koristeellinen avainnauha helmistä tupsusomistein (alk. 8-v.), hyrrän maalaus ja koristelu (alk. 7-v., värkkääjien robottiveistos (alk. 7-v.), puinen magneetti jääkaapinoveen (alk. 7v.), T-paidan painanta leimasimilla (alk. 9-v.), puisen lentokoneen maalaus ja kokoaminen (alk. 8-v.).

Kuulostaako kivalta? Jos kiinnostuit, voit laittaa synttäriasioista yhteydenottopyynnön tämän linkin kautta.