Polttarit

Polttarit käsityön merkeissä on raikas idea.

Polttarit taitokeskuksen kutomossa tarjoaa hauskan kokemuksen koko polttariporukalle.

Järjestämme kolmen tunnin polttariohjelman, jossa kudotaan pieni matto kangaspuilla. Tuleva morsian ystävineen kutoo rakkaudella räsymaton kotinsa kynnykselle, jonka yli tuore aviopuoliso hänet sitten vihkimisen jälkeen voi kantaa. Romanttista, eikö vain? Moderni morsian valitsee rakkauden raidat omien värimieltymystensä mukaan selkeistä ja puhtaista väreistä. Perinteiselle morsiamelle on tarjolla lämpimiä ja yhteen sointuvia sävyjä. Polttariohjelmamme soveltuu myös sulhasen polttariporukalle!

Polttareita järjestetään perjantaisin ja lauantaisin, sovittaessa myös muina aikoina. Ota ajoissa yhteyttä taitokeskukseen. Polttaripaketin hinta on  320 euroa. Polttariohjelmaan varataan kolme tuntia, tässä kudonta-ajassa ehtii valmistua pieni matto.

Tiloissamme voitte pitää nyyttäreitä samalla, kun yksi vuorollaan kutoo mattoa. Valmis matto jää meille odottamaan polttariseurueen jäsentä, joka noutaa sen myöhemmin ja saa meiltä opastuksen maton viimeistelyyn. Halutessanne viimeistelemme maton valmiiksi eri hintaan. Lopuksi matto voidaan ojentaa hääparille juhlatilaisuudessa.

Maksu suoritetaan taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Palvelun (ei materiaalien osuutta) voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Maksuvälineinä käyvät

Mobiilisovellukset: SmartuminPay / kulttuuri,  ePassin kulttuurietu, Eazybreak /kulttuuri sekä Edenredin Virike-etu

Setelit: Tyky+-kulttuuri ja  Edenredin Virike-etu

Kortti: Edenredin Virike-etu

Kiinnostuitko? Lähetä yhteydenottopyyntö polttariohjelmasta taitokeskukselle tästä!