Taitokeskus Hervanta

Hervannan vapaa-aikakeskus, Lindforsinkatu 5
33720 Tampere
P. 050 414 6658
hervanta@taitopirkanmaa.fi

HUOM!

Hervannan vapaa-aikakeskus suljetaan remontin vuoksi ja taitokeskuksen toiminta vapaa-aikakeskuksen tiloissa päättyy 31.5.2023.

Tiedotamme uusista tiloista heti kun ne varmistuvat.

 

Avoinna
ma klo 10–16.30
ti–to klo 9–16
pe sopimuksen mukaan

Omatoiminen työskentely on mahdollista kutomossa ja keramiikantilassa Hervannan Vapaa-aikakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ma–pe klo 7.30–21, la klo 9–16 ja su klo 10–17.
Talvilomaviikolla 9 ei ole ohjausta, mutta omatoiminen työskentely on mahdollista.

 

Seuraa meitä somessa Facebook
#taitopirkanmaa #taitokeskushervanta #onnielääkäsityössä #käsintehty #diy #handmade

Maaliskuu

Keramiikkaa yhdessä - aikuinen ja lapsi, Hervanta

Mukavaa yhdessäoloa taitokeskuksen savipajalla!

Ti 28.3. klo 17:15–20

Paikkoja vapaana: Täynnä
Hinta: 35,00 €

Ilmoittaudu tästä

Huhtikuu

Makramee-hylly, Hervanta

Opettele makrameesolmuja ja toteuta kaunis pikkuhylly!

La 1.4. klo 9:30–15:30

Paikkoja vapaana: 11
Hinta: 45,00 €

Ilmoittaudu tästä
Rukkikehräyksen alkeet, Hervanta

Tutustu vuoden 2023 käsityötekniikkaan! Kehräyskurssimme soveltuu aloittelijoille. 

Pe 14.4. klo 17 – La 15.4. klo 15:15

Paikkoja vapaana: Täynnä
Hinta: 60,00 €

Ilmoittaudu tästä

Taitokeskus Hervannan tilat sijaitsevat kaupunginosan ytimessä, Reima ja Raili Pietilän suunnittelemassa punatiilisessä rakennuksessa. Hervannan vapaa-aikakeskus valmistui elokuussa vuonna 1979 ja se tarjoaa harrastustilaa liikunnan ja kulttuurin opetuksiin. Rakennuksen tiloja käyttävät urheiluseurat, vapaan sivistystyön toimijat ja yritykset. Taloa varataan myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Taitokeskus Hervannan vilkas toiminta on jatkunut vapaa-aikakeskuksessa jo 40 vuoden ajan.

Kutomon 9 kangaspuut ovat ahkerassa käytössä mahdollistaen monipuolisen ja valmiiksi rakennetun loimivalikoiman matoista kantoliinoihin. Voimme tarjota asiakkaille myös heidän toiveidensa mukaisia loimia melko nopeallakin aikataululla. Taitokeskuksella voi kutoa vapaa-aikakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti omatoimisesti iltaan saakka tai viikonloppuisin. Kudonnan ohjausta on tarjolla arkisin maanantaista torstaihin ja kutomisajoista sovitaan vastaavan ohjaajan kanssa käymällä taitokeskuksella, soittamalla tai sähköpostilla. Kutomomme toiminta on tarkoitettu kaikille – vasta-alkajista mestareihin!

Kurssitoimintaa ideoimme vallitsevia trendejä tutkaillen ja perinteisiä käsityötapoja vaalien. Syksyksi ja kevääksi suunnitellusta Taito Pirkanmaan kurssimallistosta löytyy asiakkaille uusia ja innostavia tekniikoita.

Taitokeskuksella toimii myös keramiikkapaja. Tilavasta keramiikkaluokasta löytyy monipuolisesti työvälineitä, materiaaleja sekä sähkökäyttöinen dreija. Keramiikan perusteet ja lasituksen hallitseva asiakas voi ostaa keramiikkapajalle kausikortin, ja käydä työskentelemässä pajassa oman aikataulunsa mukaisesti. Asiakas huolehtii itsenäisesti töidensä kuivumisesta ja lasituksesta. Työt poltetaan taitokeskuksen toimesta. Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Teemme savitilauksen aina kauden alussa, elokuussa ja tammikuussa. Hinnat keramiikkapalveluillemme löydät tästä.