Taitokeskus Mänttä

  • Alunaa ja viinikiveä käytetään apuna luonnonväreillä värjäämisessä..

Tervetuloa myös ostoksille Taito Shopiin!
Itätorikatu 4, 35800 Mänttä
P. 050 592 9039
mantta@taitopirkanmaa.fi
Avoinna ti-pe klo 10-17 ja la klo 10-14. Maanantait suljettu.

Seuraa meitä somessa Facebook
#taitopirkanmaa #taitokeskusmänttä #onnielääkäsityössä #käsintehty #diy #handmade

Syyskuu

Taitoklubi syksy 2022 Mänttä

Taitoklubi on kokoontumista käsityön merkeissä. Kurssilla opitaan uusia taitoja ja tekniikoita, jotka sovitaan ensimmäisellä tapaamisella. Työt valmistuvat yhdessä kokoontumisessa, mutta tarvittaessa työtä jatketaan kotona ohjeiden mukaan.

Ti 6.9. klo 10 – Ti 22.11. klo 13

Paikkoja vapaana: 9
Hinta: 91,00 €

Ilmoittaudu tästä
Sienivärjäys -kurssi , Mänttä

Kurssilla perehdymme sienivärjäykseen. Värjäämme villalankoja verihelttaseitikeillä, sienisadosta riippuen muillakin värjäyssienillä. Kurssin hinta 45 € + materiaalit käytön mukaan. Tiedustelut ja mahdolliset peruutukset mantta@taitopirkanmaa.fi

La 10.9. klo 9–15

Paikkoja vapaana: 10
Hinta: 45,00 €

Ilmoittaudu tästä
Mäntän taitokeskus sijaitsee kaupungin keskustassa, torin laidalla. Katutason kaunis myymälä on vanha pankkisali. Jyhkeiden ovien takaa avautuu ihanien tavaroiden kauppa, josta löytyy monenlaisia käsityömateriaalia ja valmiita, laadukkaita tuotteita, vaikkapa lahjapakettiin käärittäväksi.

Taitokeskuksessa on kymmenet kangaspuut sekä erikoisuutena isot, paineilmalla toimivat kangaspuut, joilla saa kudottua leveää ja napakkaa mattoa. Kudonnan ohjausta on arkisin klo 10–17 ja la 10–14, Näpsä-iltoina voi kutoa hieman myöhempäänkin.

Taitokeskuksen vastaavana neuvojana työskentelee Eija Pirttilahti. Eijan työparina taitokeskuksessa työskentelee neuvoja Marja-Liisa Kontio.