Taitokurssit

Rottingista punotun kranssin voi koristella vuodenajan mukaan.

Järjestämme taitokeskuksissamme kädentaidon kursseja mielenkiintoisista, kausittain vaihtuvista aiheista. Taitokurssit ovat yleensä yhden, kahden tai kolmen kokoontumiskerran mittaisia. Hinta vaihtelee kurssin keston mukaan. Valitse kiinnostavat aiheet haluamasi taitokeskuksen tarjonnasta ja ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Lomakkeen löydät järjestävän taitokeskuksen omalta sivulta. Katso lista kaikista kursseistamme!

Maksuvälineinä kurssimaksun osuuteen käyvät käteisen ja pankkikortin lisäksi kulttuuri- ja virikesetelit. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Maksuvälineinä käyvät:

Mobiilisovellukset: SmartuminPay / kulttuuri,  Epassin kulttuurietu, sekä Edenredin Virike-etu

Setelit: Tyky+-kulttuuri ja Edenredin Virike-etu

Kortti: Edenredin Virike-etu

Jos haluat tilata kurssin esimerkiksi omalle ystäväporukalle tai työhyvinvointipäivään, ota yhteyttä suoraan siihen taitokeskukseen, jossa haluat että taitokurssit pidettäisiin.

Järjestämme myös Taitokutsuja niin aikuisille kuin lapsillekin! Kerää ystäväporukka, valitse kursseistamme sopiva aihe ja varaa aika taitokeskuksesta. Vietä aikaa ystävien kesken käsitöitä tehden ja herkutellen nyyttäri-hengessä. Voit myös toivoa omaa aihetta kurssin aiheeksi.