Taitokurssit

Rottingista punotun kranssin voi koristella vuodenajan mukaan.

Järjestämme taitokeskuksissamme kädentaidon kursseja mielenkiintoisista, kausittain vaihtuvista aiheista. Kurssit ovat yleensä yhden, kahden tai kolmen kokoontumiskerran mittaisia. Hinta vaihtelee kurssin keston mukaan. Valitse kiinnostavat aiheet haluamasi taitokeskuksen tarjonnasta ja ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Lomakkeen löydät järjestävän taitokeskuksen omalta sivulta. Katso lista kaikista kursseistamme!

Maksuvälineinä kurssimaksun osuuteen käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja –kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Eazybreak ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta.

Jos haluat tilata kurssin esimerkiksi omalle ystäväporukalle tai työhyvinvointipäivään, ota yhteyttä suoraan siihen taitokeskukseen, jossa haluat kurssin pidettävän.

Järjestämme myös Taitokutsuja niin aikuisille kuin lapsillekin! Kerää ystäväporukka, valitse kursseistamme sopiva aihe ja varaa aika taitokeskuksesta. Vietä aikaa ystävien kesken käsitöitä tehden ja herkutellen nyyttäri-hengessä. Voit myös toivoa omaa aihetta kurssin aiheeksi.