Työhyvinvointia käsityöstä

Käsityöt lisäävät hyvinvointia ja sopivat siksi mainiosti työhyvinvointia ylläpitävän päivän sisällöksi. Käsityöt aktivoivat aivoja ja kehittävät muun muassa ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta, joita molempia tarvitaan työelämässä päivittäin. Käsillä tekeminen rauhoittaa ja poistaa stressiä.

Taito Pirkanmaa järjestää 2–3 tunnin työhyvinvointipajoja yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Kokoa ryhmäsi, varaa hetki yhteistä aikaa ja tuo ryhmä meille käsityön äärelle. Olemme koonneet valmiiksi erilaisia sisältövaihtoehtoja, joista voitte valita teitä kiinnostavimman.

Työhyvinvointipajan voimme laskuttaa tai maksun voi suorittaa taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Maksuvälineinä käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja –kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Eazybreak ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta.

Pajat on hinnoiteltu 10 hengen ryhmille:
2 tunnin paja 240 € + pajan sisällöstä riippuvainen pajamaksu 12–24 € per henkilö
3 tunnin paja 320 € + pajan sisällöstä riippuvainen pajamaksu 12–24 € per henkilö
Kurssimaksu alv 0 %, materiaalit alv 24 %.

Työhyvinvointipajoja järjestetään jokaisessa taitokeskuksessamme. Jos kiinnostuit, voit laittaa meille yhteydenottopyynnön työhyvinvointipajoista.