Nyt laitetaan kädet saveen! Elokuussa nautitaan loppukesän lämmöstä ja korjataan satoa. Työt ja koulut alkavat, ilmoittaudutaan uusiin harrastuksiin. Työhyvinvointi on aina ajankohtainen asia.

Työhön paluusta käytetään joskus sanontaa ”palataan sorvin ääreen” ja kun oikein aletaan tekemään niin ”laitetaan kädet saveen”. Nämä sanonnat kuvaavat menneitä työmuotoja, kun työt tehtiin pääosin käsipelillä, eikä tietokoneella kuten nykyisin.

Mitä jos tänä syksynä laittaisittekin työporukan kanssa kädet saveen? Taito Pirkanmaan taitokeskukset tarjoavat erilaisia käsityöaiheisia työhyvinvointi-kursseja, joko omissa toimipisteissämme tai sovitusti tuomme pajan teidän luoksenne tai järjestämme sen etänä. Käsityöpajassa kaikki työyhteisön jäsenet ovat samalla tasolla, oppimassa yhdessä uutta. Aivotutkijoiden mukaan käsillä tekeminen virkistää aivoja monella tapaa, materiaalien aistikokemukset ja käsityön suunnitteluprosessit aktivoivat aivojen eri osa-alueita.  Työn edetessä on kiva rupatella työkaverin kanssa ja ehkäpä yhteishenkikin kohenee.

Käsityöpajamme sopivat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Voitte valita valmiista vaihtoehdoista teitä kiinnostavan pajan tai räätälöimme toiveittenne mukaisen. Katso lisää tyhy-kursseistamme ja varaa työpaja sinunkin työpaikallesi!

Tulosta