Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän ilmoittautuminen kevätlukukaudella alkavaan laajaan käsityötaiteen perusopetukseen on käynnissä.

Ryhmissä on vapaita oppilaspaikkoja ja kevätlukukaudella käynnistyy myös aivan uusia ryhmiä. Mukaan harrastamaan voivat tulla lapset, nuoret ja aikuiset. Taiteen perusopetuksen Näpsässä voi aloittaa 5-vuotiaasta alkaen minkä ikäisenä vain.

Sopivaan ikäryhmään ja sijaintiin voit ilmoittautua oppilashallintojärjestelmä Wilman kautta. Jo oppilaana olevat eivät täytä uutta hakemusta.

Uusi varhaisiän ryhmä Tammelassa!
5-6-vuotiaille suunnatuissa varhaisiän opinnoissa oppilas saa tutustua laajasti käsityön eri osa-alueisiin. Työskentelymme on kokonaisvaltaista, toiminnallista ja elämyksellistä. Keskiössä ovat leikki ja tekemisen ilo. Kaikki käsillä tekemisestä innostuneet pienet touhuilijat ovat tervetulleita tähän ryhmään aloittamaan uuden harrastuksen!
Näpsä Tammela, Peltokatu 16 C, Tampere
Maanantaisin 10.1. alkaen
klo 17.15 – 18.15.
2015–2016 syntyneille

 

Uusi käsityön taiteen perusopetuksen ryhmä vuonna 2013–2014 syntyneille

Nokian Kerholassa avautuu tammikuussa uusi käsityön taiteen perusopetuksen ryhmä vuonna 2013–2014 syntyneille. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 15–16:30.
Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän tunneilla tehdään monipuolisesti erilaisia kivoja käsitöitä ja tutustutaan uusiin tekniikoihin ja työtapoihin. Oppilas oppii ilmaisemaan itseään käsityön eri osa-alueilla, arvostamaan kädentaitoja ja ymmärtämään käsityön kulttuurisia merkityksiä. Opinnot innostavat oppilasta oivalluksiin, mielikuvitukseen ja tekemisen iloon. Opiskelu luo edellytyksiä jatko-opinnoille, elinikäiselle harrastamiselle ja visuaalisen kulttuurin kehittämiselle.
Nokian Kerhola maanantaisin 10.1. alkaen
klo 15–16:30
2013–2014 syntyneille

Oppilaspaikka on koko taiteen perusopetuksen oppimäärään. Kevätlukukausi alkaa 10.1.2022.

Ilmoittautumalla nyt Näpsään varmistat paikkasi tammikuussa alkavan käsityöopetuksen oppilaana.

Käsityöstä uusi harrastus aikuiselle Pirkkalassa!
Pirkkalassa, Nuolialan koululla, aloittaa tammikuussa 2022 uusi aikuisten käsityön taiteen perusopetuksen ryhmä, jonka ensimmäinen opintojakso on Rottinkia 60-luvun twistillä. Rottinkipunontaan tutustutaan opintojaksolla hitaasti nautiskellen ja erilaisia kokeiluja tehden. Karttuneiden kokemusten ja intuition siivin suunnitellaan ja punotaan yksilöllinen kori, joka voi olla esimerkiksi torikori, koirakori, sienikori tai vaikkapa lehtikoppa.
Aikuisten käsityön taiteen perusopinnot on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Opiskelu on opetussuunnitelmaan perustuvaa, tavoitteellista ja vuodesta toiseen etenevää. Opiskelija perehtyy viikoittain kokoontuvissa ryhmissä käsityön eri osa-alueisiin, tekniikoihin, materiaaleihin, suunnitteluun ja ilmaisuun. Opinnot toteutetaan lukuvuosittain valittavilla opintojaksoilla.
SLOW CRAFT: Rottinkia 60-luvun twistillä
18.1.–12.4.2022
Pirkkala, Nuolialan koulu,
tiistaisin klo 17–20
Lukukausimaksu 174 €
Materiaalimaksu 50 €

Käsityön taiteen perusopetuksessa oppilas oppii ilmaisemaan itseään käsityön eri osa-alueilla. Oppilas oppii arvostamaan kädentaitoja ja ymmärtämään käsityön kulttuurisia merkityksiä. Opinnot innostavat oppilasta oivalluksiin, mielikuvitukseen ja tekemisen iloon. Opiskelu luo edellytyksiä jatko-opinnoille, elinikäiselle harrastamiselle ja visuaalisen kulttuurin kehittämiselle.

Näpsän ryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin sekä tekniikoihin.

Nuoremmat oppilaat opiskelevat mahdollisimman pian koulupäivän päättymisen jälkeen alkavissa aikaisemmissa ryhmissä ja vanhemmat myöhäisemmissä ryhmissä. Aikuisille on sekä iltaryhmiä että aamupäiväryhmiä.

Katso myös ajankohtaiset kädentaitojen lyhytkurssit Taitokeskusten sivuilta!

Tulosta