Pirkanmaan Taidesuunnistus tulee taas. Taitojärjestön vuoden käsityötekniikka Parsimista ja paikkaamista voi toteuttaa monella eri taidekäsityön menetelmällä. Tulevana viikonloppuna Taitokeskus Verkarannassa on työpajoja vaatteiden tuunaamisesta eri taidekirjonnan keinoin. Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina on laatuvaatteiden vaihtarit.

 

LAATUVAATEVAIHTARIT

Tuo itsellesi ylimääräiseksi jäänyt vaate vaihtoon, saat jokaista tuomaasi vaatetta vastaan kupongin, jolla voit lunastaa jonkin toisen ylimääräisen vaatteen. Kuponki on voimassa viikonlopun ajan.

Mikä on laatuvaate?
Tuo vaihtoon vain ehjiä, käyttökelpoisia vaatteita. Jos vaate on rikki, voit tulla tuunaamaan sen pajoihimme. Tarkastamme kaikki vaatteet.

 

TYÖPAJAT
LA 28.9. FARKKUPAIKKA klo 13 ja klo 15
Pidennä suosikkivaatteesi elinikää korjaamalla tai koristelemalla se persoonallisella farkusta valmistetulla kuviopaikalla. Työpajaa vetää vaatemallistoa uusiofarkusta valmistava yrittäjä Elina Korri, joka myös esittelee yrityksensä MEA upcycle studion tuotteita.
https://www.mea.fi/
#meaupcyclestudio

Työpajassa voit valmistaa kuviopaikkoja joko oman mallin mukaan tai tarjolla on kolme valmista kuviopohjaa paikkojen tekemiseen. Voit tuoda mukanasi korjattavan vaatteen tai valmistaa pelkät kuviopaikat, ja kiinnittää ne myöhemmin. Työpajan osallistumismaksu on 5€, joka sisältää materiaalina käytettävät farkut sekä muut materiaalit ja työvälineet. Kuviopaikkoja voit valmistaa työpajan aikana niin monta kuin ehdit!

 

SU 29.9. TAIDEPARSINTAA JA KIRJONTAA
NannaTextilesin Nanna tulee innostamaan sinuakin sashiko- ja borokirjontaan suoraan Saksasta.
Työpajassa opitaan tekemään erilaisia kauniita paikkoja vaatteisiin sekä lankaveistoksia, garnobjekteja. Työpajan osallistumismaksu on 5€, sisältäen käytettävät materiaalit ja työvälineet.
https://nannatextiles.de/
#nannatextiles

 

Koska Taidesuunnistus on luonteeltaan tapahtuma, jossa on kyse enemmänkin yksittäisistä merkityksellisistä kohtaamista eikä se kerää suuria yleisömassoja yhtäaikaisesti samaan paikkaan, pystytään se toteuttamaan myös rajoituksia noudattamalla. Yleisön tulee kuitenkin noudattaa kohteissa annettuja kokoontumisrajoituksia ja muita turvallisuusohjeita. Verkarannassa vaatevaihtotorille otetaan samanaikaisesti 10 henkeä sisään, pajoihin 6. Tulemalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi inspiroivissa työpajoissa!

Tulosta