Taito Shop Tampere

tuotteita Taito shop Tampereen valikoimasta

Taito Shop Tampere
Hatanpään valtatie 4, 33100 Tampere
P. 050 598 4367
taito.shop@taitopirkanmaa.fi
Avoinna ma–pe 10–18, la 10–16

Seuraa meitä somessa Facebook Instagram
#taitoshop #taitopirkanmaa #käsintehty

Taito Shop Tampere on ihanien tavaroiden kauppa, jossa on tarjolla laaja valikoima pääosin suomalaisten kädentaitajien laadukkaista materiaaleista valmistamia tuotteita arkeen ja juhlaan, itselle, kotiin ja lahjaksi.

Tampereen Taito Shopista löydät paljon suomalaista designia, kodin käyttö- ja koriste-esineitä, tekstiileitä, koruja, laadukkaista materiaaleista tehtyjä vaatteita ja pieniä herkkuja. Tuotteemme ovat kauniita ja kestävällä tavalla valmistettuja – ja mikä parasta, myymälässä viimeistelemme halutessasi antamisen ilon kauniisti paketoimalla. Meiltä löydät myös ison valikoiman Tampere-tuotteita, mm. herkkuja, kauniita käyttötarvikkeita keittiöön ja ne kuuluisat Tampere-kalsaritkin.

Taito Shop sijaitsee aivan ydinkeskustassa lähellä Koskikeskusta ja Hotelli Ilvestä bussi- ja ratikkapysäkkien läheisyydessä.

Sisustukseen, pukeutumiseen ja lahjaksi sopivia tuotteitamme voit ostaa myös valtakunnalliseen Taito Shop -ketjuun kuuluvien myymälöiden yhteisestä verkkokaupasta.

Taitoyhdistyksillä on 23 Taito Shop -myymälää eri puolilla Suomea ja useissa taitokeskuksissa on pienempiä myyntipisteitä. Taito Shop -myymälöiden tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnittain. Taito Shop Tampereen omistaa Taito Pirkanmaa Oy. Aiemmin meidät tunnettiin nimellä Pirkanmaan Kotityö.

Meillä Taito Shopissa on myös tarjolla mukava valikoima myös käsityömateriaaleja. Hotelli Ilveksen rakennuksen toisella puolella, Tammerkosken rannalla sijaitsee kuitenkin toinen myymälämme, Verkavilla, joka on erityisesti lankoihin ja käsityötarvikkeisiin erikoistunut kivijalkamyymälämme.