Taito Shop Tampere

tuotteita Taito shop Tampereen valikoimasta

Taito Shop Tampere
Hatanpään valtatie 4, 33100 Tampere
P. 050 598 4367
taito.shop@taitopirkanmaa.fi
Avoinna ma–pe 10–18, la 10–16
Joulun alla myymälä on avoinna myös sunnuntaisin kello 11–16.

Seuraa meitä somessa Facebook Instagram
#taitoshop #taitopirkanmaa #käsintehty

Taito Shop Tampere on ihanien tavaroiden kauppa, jossa on tarjolla laaja valikoima pääosin suomalaisten kädentaitajien laadukkaista materiaaleista valmistamia tuotteita arkeen ja juhlaan, kotiin ja lahjaksi.

Tampereen Taito Shopista löydät paljon suomalaista ja erityisesti pirkanmaalaista designia, kodin käyttö- ja koriste-esineitä, tekstiileitä, laadukkaista materiaaleista tehtyjä vaatteita ja pieniä herkkuja. Tuotteemme ovat kauniita ja kestävällä tavalla valmistettuja – ja mikä parasta, myymälässä viimeistelemme halutessasi antamisen ilon kauniisti paketoimalla.

Taito Shop sijaitsee aivan ydinkeskustassa lähellä Koskikeskusta ja Hotelli Ilvestä.

Sisustukseen, pukeutumiseen ja lahjaksi sopivia tuotteitamme voit ostaa myös valtakunnalliseen Taito Shop -ketjuun kuuluvien myymälöiden yhteisestä verkkokaupasta.

Taitoyhdistyksillä on 23 Taito Shop -myymälää eri puolilla Suomea ja useissa taitokeskuksissa on pienempiä myyntipisteitä. Taito Shop -myymälöiden tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnittain. Taito Shop Tampereen omistaa Taito Pirkanmaa Oy ja sen voittoa tavoittelematon yhdistys, Taito Pirkanmaa ry. Aiemmin meidät tunnettiin nimellä Pirkanmaan Kotityö.

Hotelli Ilveksen rakennuksen toisella puolella, Tammerkosken rannalla sijaitsee erityisesti lankoihin ja käsityötarvikkeisiin erikoistunut kivijalkamyymälämme Verkavilla.

Taito Pirkanmaa on tuottanut omia Pirkka- ja Sirkka-käsityölankoja 1960-luvulta lähtien. Taito Shop Tampereen alakerrasta, läheisestä lankakauppa Verkavillasta sekä Taito Pirkanmaan verkkokaupasta löydät suuren valikoiman lankoja ja käsityötarvikkeita.