Taitokeskus Orivesi

Taitokeskus Orivesi
Tervetuloa ostoksille Taitokauppaan!
Keskustie 37, 35300 Orivesi
P. 050 433 8681
orivesi@taitopirkanmaa.fi
Avoinna ma–pe 10–17, la 10–14
Seuraa meitä somessa Facebook Instagram
#taitopirkanmaa #taitokeskusorivesi #onnielääkäsityössä #käsintehty #diy #handmade

Keskellä Orivettä sijaitsee käsityöharrastajia ja matkailijoita monipuolisesti palveleva Taitokeskus Orivesi. Paikalliset tuntevat rakennuksen paremmin nimellä Auvisen talo, sillä tämän kauniin maamerkin on rakentanut kauppias Auvinen vuonna 1926 myymäläksi ja perheensä kotitaloksi. Talon erikoisuutena ovat lukuisat toinen toistaan kauniimmat kaakeliuunit.

Oriveden Taitokeskuksessa voit kokea tekemisen iloa monella tapaa. Järjestämme lyhytkursseja erilaisista tekniikoista ja pienempiä työpajoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Kutomossamme voit kutoa kauniita kankaita ja mattoja erilaisiin loimiin, joita on tarjolla 12 kangaspuissa. Lisäksi Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä antaa laajan oppimäärän mukaista käsityötaiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisillekin.

Taitokauppa-myymälässämme on tarjolla laaja valikoima materiaaleja ja käsityötuotteita niin itselle kuin lahjaksikin. Lisää silmäniloa löytyy myös yläkerran näyttelygalleriasta, jossa pidämme vaihtuvia näyttelyitä ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Tilaa voi myös vuokrata omaa näyttelyä tai kokousta varten.

Erityisesti tänä vaikeana koronavuonna haastamme kaikki ostamaan kestävällä tavalla tuotteita lahjaksi omalta kylältä. Nyt jos koskaan kotimaisten yrittäjien tukeminen on tärkeää. Kauniisti paketoiminen on myös erityisosaamistamme – huoliteltu pakkaaminen viimeistelee antamisen ilon. Heitä lahjahuolesi meidän harteillemme – autamme mielellämme. Ostamalla meiltä tuet suomalaisen taidon tarinaa.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään monipuoliseen kädentaitojen taloomme!